FBC Raseborg II – SaVe 12.12.2015

PRRRRRRR…… herätyskellot soivat aikaisin Sairaan Vedon-pelaajiston makkareissa. Kolme punamustaa-autokuntaa matkasivat kahdeksan kyrvässä Raaseborgiin varsin räntäisessä säässä.

Avaus peli jo klo 10 – vastaan luistelee Kotijoukkue ja sarjakärki FBC Raseborg II. Peliin lähdetään mentaliteetillä, KAIKKI PELIIN ALUSTA ASTI – TILA KENTÄLTÄ OTETAAN POIS! Pilli viheltää, ote siirtyy instant kovan intensiteetin ja infernaalisen karvauksella myötä. Pakisto onkin pulassa. Avauspelaamisessa on suuria ongelmia ja hyökkäyksiin lähdöt tökkivät. HARHA SYÖTTÖ ja lukemat tulostaululla muuttuvat 1-0 kotijoukkueelle ajassa 4:14.

SaVe ei saa kunnollisesti vietyä palloa päätyyn ja Raseborgin veska saakin nauttia maalillaan rauhassa aamuista Gevaliaansa. Captain Manninen näkee syrjäsilmällä maalille hiipineen Pekka Erjalan… Pekka Erjala… eihän se pelaa meillä ja olemme omassa päädyssä. Millintarkan passin Herra Erjala kiittää ja kumartaa, eikä jätä maalilla torjuneelle Ti… ”Panulle” minkäänlaisia mahdollisuuksia. 2-0 9:31.

Virheitä virheiden perään ja murheelliset 50 sekuntia ja Sarjakärki näyttäisi ottavan heti oksat poies. 3-0, 4-0 ja 5-0. Erä pakettiin.

Sairaan Vedon pelaajia vituttaa, eikä selkärangan katkeamisesta ole tietoakaan.

Valmennus hakkaa SaVen pelaajiston päitä Raseborg-Arenan kiviseinään. Virheet pois – pelkkiä virheitä virheiden perään. Pekka Vihanto väläyttää, että ”tässä on nyt pojjaaat tuhkimotarinan aineksia”.

Valot välähtää…. Sähköä ilmassa. SUPERSANKARI-MODE laitettu ON-tilaan. Peli ei ole ohi. Alkaa Mission Impossible. 2 erää takoa vastustajan viiden maalin kaula kiinni.

Mitä tapahtuukaan…. Valokeila värittää Raaseborgin taivasta. Hätämerkki. Lepakkosyöttö tavoittaakin pian liitelevän Ilmari ”lepakkomies” Norpan oikealla laidalla, joka sivaltaa jatkoa passia keskelle Mika ”apupoikaRobin” Aholle.Tämä tällää numeroiksi 5-1 minuutin ja neljänkymmenenyhdeksännen sekunnin kohdilla.

Paine ja päämäärätietoinen takaa-ajo jatkuu. Aki ”HarrisonFORD-Fugitive” Suitto on iskemässä maalin edestä ensimmäistä reboundia sisään… pallo kimpoilee jostain… jää pomppimaan. Varjoista jokin singahtaa palloon, keppi viuhahtaa ja osuu keskelle palloa ilmasta. Pallo painuu verkkoooooon…. Maalintekijä… Pekka A.K.A Daredevil Vihanto.. Vaistojen maali – vaikka vähän sokea onkin.  Viitisen minuuttia erää takana ja peli  5-2.

Kolme minuuttia myöhemmin ja verkko jälleen heilahtaa. Santeri ”THE-HELL-BOY” Manninen tarjoilee syöttö-yhdistelmän päätteeksi Mika ”THE-FLASH” Kupilalle maalin kulmalle oikealle, joka ujuttaa maalivahdin längeistäRYSTYLLÄ pelin 5-3:n.

Nukkuva PETO herää kolmanteen erään. Järjettömien pistepaineiden alla pelaava Vesa ”THE-PUNISHER” Herranen avaa maalihanansa kahdentoista pelatun sekunnin jälkeen kolmannen erän kärkeen. Ville ”HumanTorch” Vanhatalo ottaa roolia pakin paikalta…. nousee laitaa pitkin… pieni laidan kautta seinäitselleen…. lainaa palloa Ilmari ”köh-köh-mulla-on-flunssa-kolmatta-viikkoa-A.K.A.-FLUNSSA-BATMAN” Norpalle, joka jatkaa pelivälineen aivan sellaiseen paikkaan, että sokeakin (köh-köh) olisi tuosta laittanut pallon reppuun.

Pelko alkaa hiipiä FCB Raseborgin puseroon eikai… eikai… KYLLÄ KAI!!!! Tuhkimotarinat on totta, samoin kuin Joulupukki ja Petteri Punakuono (äiti vahvisti). Paine käy sietämättömäksi ja Rony Axberg huitoo itselleen kakkosen ja joutuu istumaan kakkua viimeiset kaksi minuuttia…. YLIVOIMA!!! SAVE!!!

Pallo pyörii….. Aho….. Norppa…. Aho…. Manninen…. Aho………. Vasemmalta löytyy ”THE-PUNISHER” … saa pallon haltuun… kuljettaa hetken ja HEITTÄÄ…. HEITTÄÄ pallon oikeaan alanurkkaan ohi hölmistyneen RASEBORG-veskarin.. BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM!!! Peli 5:5 ajassa 43:35!! VESA HERRANEN LADIES AND GENTLEMAN. ”Isolta” pelaajalta ”Isoa” vastuunkantoa. Simply WAU!

SuperBoy Ilmari Norppa vapautetaan yksin läpitilanteeseen…. Santeri Mannisen toimesta… Mutta SIREENI PUHALTAA. OTTELU PÄÄTTYY – SAIRAS VETO JUHLII – FBC RASEBORGIA VITUTTAA JO VARMAN VOITON SULAMINEN. PAM!