SaVe –Lightning 12.12.2015

Hurmeinen SaVe siirtyy seuraavan uhrin kimppuun. Vanha tuttu (liiankin tuttu) EBL vastassa. Historiankirjoja pläräämällä vanhat jermut osasivat kertoa uusille kavereille, että tiukka matsi tulossa. EBL ei näytä kummoiselta joukolta, mutta jotenkin kummallisesti he aina tuppaavat kääntämään pelin itselleen. No ei kai nyt sentään tällä kertaa.. Tö te Geim! ->

Ensimmäinen erä menee siihen, että jäätyneet jäsenet saadaan lämpenemään ja katsellaan mitä se toinen joukkue nyt oikein osaakaan, ei suurempia tapahtumia. Saven mahtavaa hallintaa kuitenkin, VT jallittaa vastustajia 360™ Pyörähdyksillään™, Pekka haarukoi rystylaukauksiaan seuraavaa erää varten, Immu hakee verbaalisesti yliotetta vastustajiin (Raseborg matsissa jopa yleisö huusi tälle virnistelevälle pelurille, mistä hän on oikein ylpeä ja kirjoitti värssyn päiväkirjaansa:”Rakas päiväkirja, tänään sain monta uutta vihamiestä. Päivä oli hyvä, dagen var en bra dag! Heja!”), Mika ”HeviMika” Aho sutii kuontaloaan villisikaharjalla paraatikuntoon pelin jälkeistä lehdistötilaisuutta varten, Santeri ”Beastello” Manninen mutisee itsekseen ”Jokerit, vittu, Jokerit, ei ei, häviää, Jokerit..HIFK!” miehen annetaan olla rauhassa, Mika ”EddieFromChristmasVacation” Kupila mielikuvaharjoittelee seuraavaa rystymaaliaan ja sitä miten MR.Knuckless -palkinto siirtyy hänelle Chezhch-Svodobalta, Ti..Panu ottaa maalillaan iisisti ja haaveilee jo illan karaokelaulannasta ”olisiko tänään Aikuisen naisen vuoro” –kenties…  5 minuuttia pelattu, vastustaja vetää SaVen maalille ja Panu ottaa vasurirannetorjunnan, ripari nousee korkeuksiin, melkein kattoon asti josta vastustajan kaveri huitaisee pallon maaliin samalla sivaltaen Matelta ylimääräiset hiuskiuhkurat pois. ”Hehe, eihän tuo nyt voi olla maa..” Tuomari viheltää pilliin ja viittoo maalia! Mitä helvettiä!? SaVen koko joukkue protestoi ja flippaa jo pöydän ympäri, tavaraa lentää kentälle ja tuomari on jo hautautumassa juomapulloihin, kun toinen raitapaita viittoo _TOISELTA PUOLELTA_ kenttää ettei tuota nyt missään tapauksessa voida hyväksyä! Pekka kysyykin korrektisti tältä ensimmäiseltä tuomarilta, että ”Mitähän vittua sä oikein katoit tossa?” Kaatuvaa maalia oli vastaus.. Okei.

Toiseen erään! Hopi hopi hop!! 0-0 taululla.

Minuutti pelattu toista erää, reikäinen pallo Mika Kupilan hallussa, lähtee syöttö/laukaus/harhautus/jujutus.. Pallo ajautuu Svodoba Vihannon Pekalle joka siirtää pallon hallitusti maaliviivan oikealle puolelle! 1-0!!

Ykkösketju hyökkäämässä, Mika ”HorrorRokkettiRoll” Aho ajaa pallon kanssa kulmaan, Immu huutaa ”Takana!”, Mika heittää pallon sinnepäin ja heittäytyy vastustajan avustamana laidan ylitse lattian kanssa tekemään tuttavuutta, pallo löytää tiensä maalin edustalle sarvikuonon lailla rynnimällä ja heikompia sivulle heittämällä ryntäävälle Mate Manniselle joka täräyttää 1,5 metristä kaamean ranteen vasempaan yläbörsään! 2-0! Muutama vastustajan pelaaja keräilee itseään samalla maalin perukoilta, lisämaaleja näistä ei kuitenkaan merkata SaVelle.. :/

Eihän siinä, hyvältä näyttää. Peli on SaVen hallussa kuten pitääkin. Voidaan hyvillä mielillä siirtyä toiseen erään.

Jatketaan samalla mallilla, painetta vaan vastustajan pakistolle niin hyvä tulee. Tällä hetkellä vastustaja joutuu avaamaan kukku(KUKKUUU!saatana.)-palloilla ja nämä napataan 98% varmuudella SaVen toimesta. Mika ”JamaicaMan” Aho saa kunnian tehdä Savelle 3-0 osuman Elias ”Slapshot” Tammelan syötöstä! 3-0!

Seuraavassa vaihdossa Pekka unohtaa ettei nyt olla lentopallokentällä ja pomputtelee palloa kädellään 2 minuuttisen arvoisesti. SaVe alivoimalle, VT kentälle ja *Simsalabim*! Mies onkin läpiajossa (tunnelit ja Älä mene Shinne! vastustajan pakille), hallittu täräytys moken vasemman kainalon alta ja peli on 4-0!

Lopputulos 4-4.

SaVe – Lighting 4-4