SaVe – Tigga 16.1.2016

Voitokkaan matsin jälkeen on aina hienoa lähteä seuraavaan geimiin, pisteitä pullottavat taskut helpottavat hiukan olemista. Tiggan vanhukset könysivät vastaan seuraavaksi. Aikuisvaipat pois ja tekohampaat vaihtoaitioon vesilasiin ja menoksi.

Ja toiseen erään, perinteiden mukaisesti vastustajalle annetaan ensimmäinen maali ja tämän jälkeen harkitaan pelaamisen aloittamista. 0-1 ja noin 20 minuuttia pelikellossa.. Ottelu on siis alkanut ja SaVen peluritkin voivat nostaa jalan jarrulta! Hienoa! Kuten arvata saattaa, ei mene montaa minuuttia kun taas kolahtaa maalissa, mutta tällä kertaa siellä vastustajan molken takana! Asialla ei ole kukaan muukaan kuin ”PatientZero” a.k.a ”OnFireInTheFlu” a.k.a ”Mr.Codesan” Pekka Vihanto! Pekka häärii ja pyörii pallon kanssa maalista katsottuna vasemmalla, jotain on selvästi mielessä… Vaihtopenkillä jo makustellaan tulevaa syöttöä ja sen jälkeistä ajoa maalille, miksei se jo syötä, syötä jo.. Mutta Pekka yllättääkin kaikki ja sivaltaa pallon SAIRAAN tarkasti etuyläpömpeliin horisontaalisen putken kautta, KLING ja 1-1! Maalille löydetään myös syöttäjä Lasse Mikkosen hyvin syöneessä muodossa ;).

Vastus kuitenkin löytää seuraaville kahdelle maalille aukot Saven puolustuksesta. Kaikki 3 maalia tehdään alle 2 metrin päässä Saven maalista ja suoraan syötöstä, Panumaisterilla ei ole hirveästi tehtävää näin hyvistä paikoista laukomaan pääsevien pysäyttämiseksi. Tilanne 1-3 ja viimeiseen erään!

14 sekuntia kolmatta erää keretään töpsytellä ja jälleen Duo Micovïts-Vihanovics iskee jälleen.. Pallo vaarattoman näköisesti Micovitsille Vihanovicin passista keskialueen tuntumassa..leipoo leipoo, huomaa infernaalisen maskin vahdin edessä ja maalivahdin uppotuneen omiin päiväuniinsa, mokke ei edes yritä löytää katsekontaktia palloon, istuu vain.. Micovïts heittää pallon maalille ja OLE!!! GOOOOOOOOLLLL!!! Maalivahdin vasemman olan vieressä helähtää ja mokke pelästyy, että mitä herran jestas täällä tapahtuu! 2-3!

Seuraavat 10 minuuttia Save pyörittää ja hakee tasoitusta mitä ei vaan millään saada aikaiseksi, Tigga puolustaa ja heittää palloa pois ja yrittää sikailla miten vain kerkeää. Nähdään tilanne missä vastustajan pakkiosastolta Wannabe”Dion Phaneuf” hyppää neljännen kerran SaVen AYR-ketjun oikean laidan ”McSorleyn” tielle tämän kuljettaessa palloa ja tällä kertaa Immu antaa vain mennä ja taklauksen jälkeen vastustaja keräilee tavaroitaan pitkin kenttää. No penalty kuten kuuluukin!! 4 minuuttia peliä jäljellä ja ”Coach-Bowman” päättää tiivistämisestä kahteen kenttään, tasoitus on saatava keinolla millä hyvänsä!! AYR– ja JEZEK– kentät pahoja tekemään, kolmonen huilaamaan. Onneksi minuutin jälkeen vastustaja päättää helpottaa Saven tuskaa ottamalla tyhmän kakkosen estämisestä. Ykkösvitja kentälle maalia jauhamaan. ”Herttoniemen pyörövarsiVT ja aivan kaamessa pistelinkovedossa oleva Vesa ”Ovi#8Eikusittenkin#5” Herranen syöttelevät toisilleen ja loppu ketju hakkaa mailaa kenttään, palloo tänne! Vesa ottaa kuitenkin vastuuta ja steppaa pari askelta keskemmälle omalta puoleltaan ja vetää ranteet lukkoon, pallo löytää tiensä etuylämummoon koska ”puoli maalia olikin avoinna”!!! 3-3 ja 10 sekuntia ylivoimaa pelattu!!! 100 roosenttista ylivoimaa 😀 Vastustaja puree tuppia ja alkaa jo laskea yhtä sarjapistettään, Save ei ole kuitenkaan vielä lopettanut! JEZEK kentälle ja hulabaloo jatkumaan.. puoli minuuttia edellisestä ja pallo on jälleen vastustajan kenttäpäädyssä, kauhea karvaus ja hyökkäys ja pyöritys on tosiasia, Osku ”KunPelaisYhtäHyvinKuinVittuilee” Saarno toimittaa palloa maalille ja pinki-ponkina se sinne tiensä löytääkin kuten oli hetki aikaisemmin ”#Zero/0” Vihanto.. Pallo lapaan ja lavasta läheltä ylös vasempaan yläpörsään!!! 4-3!! Ampöliivöpöl!!! Nähdään jalkapallokentiltä tuttu perskannat lattiaan liukuen ja jalat ylös maalinjuhlintaa, aijaijaijai onpa makosaa onpa makosaa!!!!!!! 4-3!!

Savelta ykkösvitja peliä jäädyttämään loppuajaksi.. Pientä hässäkkää saadaan maalin eteen ja Panunaattori poimiikin yhden vedon kypärällään, mitä näistä pienistä, ei ollut lähelläkään. Save pääsee vielä 2-1 hyökkäyksen poikaseenkin mutta päättää jäädyttää mieluummin pallon ja pelata ajan pois. Harhasyöttö nähdään ja vastustajalle hyvännäköinen tilanne.. Vaihtopenkillä kiroillaan, joko taas moattiin!?!? Vastustaja vetääää!! …. Veto blokataan puolustuksen osalta, vaara ohi.. Kello pärähtää, peli ohi, Save voittaa! 4-3!

SaVe – Tigga 4-3 (0-0, 1-3, 3-0)

*** Tomi Keskinen (Ihailtavaa puolustusta!)

** Pekka Vihanto (2+1, Ihailtavaa hyökkäystä!)