SaVe -PU-58 16.1.2016

On jälleen turnausviikonloppu. Suomen 224. suurin salibandy-seura Sairas Veto matkusti pakkasherkässä talvisäässä Espoon tehdasalueelle Kauklahteen kohtaamaan sarjakakkosen PU-58 (698.). Tämän tasaisen lohkon kärkikamppailussa sarjavitonen SaVe hengittää 3 pistettä kakkosena majailevan PU-58:n niskaan. Tämä on siis jo joukkueiden toinen kohtaaminen. Kauden avauksessa PU-58 oli numeroin 4-2 parempi, nyt on siis payback time.

Viime aikoina SaVe on päässyt hyvään liitoon. Se on keskittynyt viisikkopelaamisen tiiveyteen ja konkreettisesti parantanutkin tätä.  Viime viikolla tämän sai tuta saman lohkon PS Vissy treenipelissä, jossa SaVe paukutti tylyt 8-1 numerot. Tehoilut ovat olleet pitkälti ykkös- eli AYR-ketjun varassa, mutta onnistumisia näytti tulevan kaikkien vitjojen tiimoilta. Lisäksi SaVe oli liigan suurimpia voittajia tammikuun siirto-ikkunan aikaan. Se osti 3-divaria tahkonneenVeikko ”tomikarikoski-clone” Lehtosen ja viimekaudella SaVen pistepörssin voittaneen 25 pointsin Lasse ”hannuvirranvirne-hexiriihirannanherkkyys” Mikkosen.

Silläaikaa kun Santeri ”party-animal” Manninen on bilettäessä railakkaasti jossain päin Tamperetta, kapteenidebyytissään Pekka ”brentburnsface” Vihanto kipparoi punamustaa laumaa. Uuden kapteenimme teesit olivat selvät: oman tiiviin sapluunan kurinalainen pitäminen ja seksin lisääminen kentälle?

Briiffit sikseen ja itse geimiin!

Maalin eteen kokoontunut Sairas Veto kajauttaa ”kolmannella” raivokkaan SAVE!! -kiljahduksen ja PU-58:n pelaajilla lirahtaa ureaa hiukan sortseihinsa.

Ensimmäisen erän ensi sekunneista lähtien aistittavissa on kahden kärkijoukkueen koitos. Peli on tarkkaa, eikä maalipaikoilla juhlita.  Kuitenkin ajassa 8:52 Rask-Vesikkala- akseli toimii ja pallo sujahtaa ensimmäisen kerran ohi Kride”I-AM-always-with-OVI” Talvisen.

Rakettimaiseen juoksuun päässeen Ilmari ”salaa-ilman-munareit-huusin-ja-haukuin-dumareit” Norpan eteen juoksee TUOMARI ja pysäyttää vauhdin…pallon menetys.. Suusta sujahtaa ”v-alkuinen tuomari”. Yhtään vattua itse tilanteessa sössinyt tuomari ei itsestään kuulemma kuuntele, joten palkinnoksi tästä Ilmarille kakkonen + henkilökohtainen kympin kakku siihen kaveriksi.  Ihme tosikko. Sairaan Vedon jäähykuninkaan-titteliä tiukasti itsellään pitävä kapteeni Manninen on autuaantietämättömänä Tamperelaisessa kuppilassa daiquiri-niminen juoma kädessään.

SaVella on hyviä pyöritysjaksoja vastustajan päädyssä, mutta vedot jäävät puuttumaan. Erätauolle mennään PU-58:n johtonumeroissa 0-1. Perus konsepti on kasassa, eikä varsinaista hätää ole aistittavissa.

Toinen erä

Erä itsessään on varsin ensimmäisen toisinto, hieman parempaa SaVea nähtävissä. Homma on tiivistä, mutta silti PU-58 saa leivottua erän ainoan börsän, joten 0-2 numeroissa mennään viimeisen erän tauolle. NYT  tarvitaan siis lisää seksii!

FINAL PERIOD

Seksiä seksiä! Taukopuheista kiimaan joutunut Aki ”shot-like-Al-Iafrate” Suittio saa pallon… tekee oikealta laidalta henkilökohtaisen nousun, tarjoilee palloa pörssihirmu Vesa ”nelosdivarin-vuoden-2016-Frank-Selke-jr-thophy-nominaatti?” Herraselle, joka täräyttää nahkahousun tiukan lämärinsä tarkasti vasemman p-pisteen sektorista  MAALIIN!! Munkki paistumaan.  1-2.  (32:10) MR VESA HERRANEN!!!

Seuraavaan vaihtoon saapuukin ykkösketjun loputkin osapuolet eli Mika ”I-stand-by-my-brand-new-captain” Aho ja Ilmari ”Laajasalon-McSorley” Norppa eli  ”AYR-vitja” (All-Year-Round-vitja) kokonaisuudessaan.  Kyseenomainen hyökkäyskolmikko aiheuttaakin heti infernaalisen karvauksen vastustajan päätyyn, minkä seurauksena PU-58 menettää pallon… ja peliväline ajautuu Hästääg-five:lle joka naputtaa palloa p-pisteiden väliin hiipineelle Mika ”tämä-poika-pitäisi-saada-saunomaan” Aholle ja nähdään kliininen kainalonkorkuinen painava viimeistely maalinverkkoon ja upea  ”THE KAUHA”- tuuletus!! Peli  2-2:n pelikellon näyttäessä 32:48:aa. IT’S ALL YEAR ROUND!

Kakkosvitja A.K.A. Check-vitja A.K.A Playstation-vitja kentälle. Rakkaalla lapsella monta nimeä, mutta myös oma Watsapp-ryhmä <3.  Silloin taotaan kun rauta on kuumaa. Lasse ”nelisilmä” Mikkonen pyörittää oikealla laidalla, jakaa palloa keskelle Oskar ”Ännäri-Predator” Saarnolle. Nähdään Oskun ja Svodoba-Vihannon symbioosia herkimmillään, katseet löytävät nano-sekunniksi toisensa. Vihanto näkee Oskun ”aika-olla-tuhmana-ja-laitan-siihen-väliin”-facen…. Vihanto kuittaa Oskulle ”Osku…. YOU SON OF A BITCH!”-facellä. Tämä kaikki on jollain tasolla jopa romanttista.<3 Playstationiltä tuttu FIFA-syöttö napsahtaa pakkien väliin maalin edustaan rynnineen Pekka ”ALL-NIGHT-Abdelkader” Vihannon lapaan, joka vielä kääntää vauhdistaan pallon RYSTYLLE ja nostaa yli pötköttävän veskarin takakulmaan!!! HUU-HAA!!  Peli käännetty  1:18 sekunnissa 3-2:n – CHECKED!

Seuravaaksi nähdään Immu-goes-Dallas-show! Ilmari ”I-could-be-as-good-as-Seguin” Norppa karvaa PU-pakilla polttelee – riisto –mutta Immu menettää uudestaan pallon jolloinka nähdään jalkakikka-kutonen, kaikille kutosdivari-futista pelanneille tuttu trickki eiks ni? Pallo siis jälleen Immulla…nousu maalin edustalle. Aikaa jää tietenkin pallon asetteluun, hän vartoo ja odottaa vastapuolen pakkia maskiin, ja AINA KU MÄ LÄMÄÄN – vihainen laukaushanskast lähtee pakin jaloista etuyläkulmaan! GOOOOOOAAALL!!!!! Todellinen tahtomaali ja peli 4-2.  42:20. GO IMMU!!!

 Ville ”Lintuvaaran-Flash” Kankkunen yllättää itsensä ja sukunsa ja näyttää hyökkäysosaamistaan nousten kärkeen. Vink-vink valmennus.  Häntä kuitenkin ajellaan heti rumasti kulmassa päähän, joten tästä on hyvä puhaltaa Lord Kankkuselle 2 minuuttinen korkeasta mailasta ja luultavasti aivotärähdys itse Kankkuselle. Sairas Veto jaksaa tapella alivoimaansa 1:59 min , kunnes upeasti torjunut Kride ”GT” Talvinen joutuu antautumaan kolmannen kerran.%#!!+%&!#!!!11!!

Ottelua jäljellä 21 sekuntia ja tämän tulee ansiokkaasti AYR-ketju tappamaan. Todellisia maalipaikkoja PU-58 ei enää saa aikaiseksi. Sireeni päättää ottelun ja pisteet SaVelle uskomattoman kolmannen erän tappelun jälkeen! Hyvin savemainen päätös jälleen.

SaVe – PU-58 4-3 (0-1, 0-1, 4-1)

STARS

*** Pekka ”when-I’ve-been-captain-winning-rate-is-100%” Vihanto (1+0)

** Vesa ”I’ll-time-my-flues-between-my-journeys-and-ofcource-tournaments” Herranen (1+2)

*Oskar ”I’ve-got-weird-second-object-in-my-right-testicle.” Saarno (0+1)

Julkaistu kohteessa SaVe peliraportit, SaVe peliraportit 2015-2016
Close Bitnami banner
Bitnami