25.10.2014 Rangers IV – SaVe II 2-3

Jälkmmäisessä pelissä kohdattiin Rangers IV, jonka kanssa pelattiin tiukka ja tasainen vääntö. Ensimmäisessä erässä onnistui Jarno ylivoiman päätteeksi siirtämään SaVe:n johtoon, syöttäjänä Matti R, joka puolestaan teki 0-2 lukemar toisen erän alkuun Jyrkin passatessa. Tässä vaiheessa kaikki näytti hyvältä, mutta sitten sorruttiin taas turhaan jäähyyvn, mikä toi Rangerit peliin mukaan 1-2 kavennuksen muodossa. Kolmas erä mentiin ensimmäinen kymppi kovaa päästä päähän, mikä loi SaVe:lle monia paikkoja lopulliseen ratkaisuun. Ja niinhän se kavennusmaali sitten syntyi viisi minuuttia ennen loppua. Toimitsijapöydässä oltiin jo kirjaamassa tasapeliä tulossarakkeeseen, mutta ajassa 43:09 konna-Kannala päätti kuitata jäähyilynsä, katkaisi katalasti keskialueella pakki-pakki-syötön ja kirmasi läpiajoon, minkä päätteeksi kiskaisi kylmästi ranteella ylämummon. Saaliina siis kaksi pinnaa 2-3 lukemin. Huomattavaa kauden kolmessa voitossa on ollut se, että kaikki ovat tulleet yhden maalin marginaalilla. Tiukkojen pelien kääntäminen voitoiksi lupaa hyvää jatkoa ajatellen.

Joukkue hävisi ja joukkue voitti, mutta mainitsemisen arvoiseksi huomataan Matti K:n kovan yrityksen tuloksena tullut tupla-tupla, eli kummassakin pelissä sekä maali että jäähy.