ON7 – SaVe

Lohjan ilta päätettiin Vanhan Numero Seiskan ja vielä vanhemman SaVen kohtaamiseen. Ulkoisesta olemuksesta huolimatta SaVen miehet (sekä silkinpehemät lukiopojat Lasse & Osku) vakuuttivat olevansa valmiita. Niin vissiin. Kellossa 5:25, ja taululla Old Number 2:n, eiku 7:n johtolukemat 2-0. Loppuerä kääntyi hiljalleen SaVen painostukseen, mutta uurastusta ei valitetavasti palkittu. Tuomarit koittivat vielä sekoittaa pakkaa antamalla Tomi Karikoskelle jäähyn väärästä etäisyydestä keskialueen sisäänlyönnin päälle. Jos joku miettii Tompan näyttävän jotenkin tutulta, niin hän on kopioinut pelityylinsä Zenitin Hulkilta ja ulkoisen olemuksensa sekä käytöstapansa Marvelin Hulkilta. Tomppa MAD!

Toisen erän alkuun ottelun tsemppari Pekka ”Voi vetää rystylläki…” Vihanto toteutti omaa profetiaansa, ja paukautti pallon lusikkapuolella tolpan kautta sisään. Oli muuten ensimmäinen ja viimeinen kerta tässä ottelussa, kun tolpat olivat SaVen puolella. SaVen hurja painostus jatkui, mutta Cold Number 7:n kilpikonnapuolustus piti. Ja tietenkin satunnaisesta vastahyökkäyksestä kaveri pisti pallon pömpeliin, joten vikaan erään lukemissa 3-1.

Viimeinen erä. Kaikki omissa käsissä. Peli on edelleen erinomaisesti hallussa, mutta synkän viisiminuuttisen aikana ON7 iskee kolmesti, kerran vieläpä alivoimalla. Turnauksen teema – järkyttävät virheet – nostivat jälleen rumaa päätänsä. Pehmeet touhuu. Kolme minuuttia ennen päätössummeria Pekka ”This is (S)parta!” Vihanto tuo vähän lohtua SaVelaisten hikisiin puseroihin kaventamalla etutolpalta 6-2:een. Huikean cateringin puolesta kentästä tarjoili Lasse ”No more (S)parta” Mikkonen. Ja seuraavan maalin tuo Vantaan Procházka vetikin sitten itse. Ranteet lukkoon, eikä pahan maskin taakse jäänyt veskari voinut mitään. Miestä oli kuin moukarihäkissä, eli ei montaa, mutta helvetin isokokoista. Kahdeksan sekuntia taulussa, eli helposti ehtii vielä yhden. Oskar ”Teenage dirtbag” Saarno toimittaa pelivälinettä maalille, jota raivolla iskee Pekka Viha(nto). Reboundi pomppii suoraan SaVen omalle Esko Eerikäiselle, eli Santeri Manninen pääsee jyrskäyttämään loppulukemiksi 6-4.

Karmeita virheitä, heikkoa viimeistelyä (vissiin 7 tolppaa), löysää puolustusta. Eli pelikovuutta ja -nopeutta puuttuu. Less talking, mo’ vember!

ON7 – SaVe 6-4 (2-0, 1-1, 3-3)